FIRST GIVEAWAY BY ANIS & BEEHA

9:35 PG

Assalmualaikum Hai.

Rimmel Palette

Um, hello hahah. Nad serious dah lamaa sangat tak join giveaway dekat blog ni. Rasa macam dah tak ramai yang anjurkan giveaway secara blog. Kalau dulu meriah sangat. Tetibe teringat diri sendiri pernah buat blog has untuk join giveaway saja kot.

So, tiba-tibe terjumpa giveaway by Beeha dengan Anis. Actually, dua-dua blog ni sounds familiar sangat. Like macam dulu-dulu selalu datang blogging apa semua. Cuma yelah lepastu kan on off blogging. Now dah blog semula rasa macam first time terjumpa balik blog diorang ni. Why not kita join giveaway ni kan untuk rapatkan balik relationshi bog kita ni heheh.

Hadiah dia pun gempak-gempak tau;

Hadiah Pertama: Rimmel Eyeshadow Palette + Eye Mask

Hadiah Kedua: Bath & Body Works Mist + Eye Mask

Hadiah Ketiga & Keempat: Set of Sticky Notes + Mask Sheets


Ada Hadiah Misteri Untuk Seorang Pemenang!!


Haa gempak en heheh. Perempuan suka leh benda-benda comel macamni. Nad dah follow semua syarat diberi. Moga-moga ada rezeki hehe.

You Might Also Like

10 comments

  1. terima kasih sudi join! Semoga awaklah salah sorang pemenang yang bertuah tu 😉

    BalasPadam
  2. awwww everything is so cute !!!! all da best to everyone who joined!

    BalasPadam
  3. goodluck! saya join jugak ga ni :D

    BalasPadam
  4. Semoga dikurniakan rezeki menang

    BalasPadam
  5. Hai, Assalamualaikum.. Salam kenal dari saya, join GA yang sama.. Nak ucap, best of luck pada awak..

    BalasPadam
  6. Goodluck! Blogwalking from GA yg sama. Done follow you #3344 :D

    https://nurain-syahirah.blogspot.com/

    BalasPadam