Bawal Anti Kedut by Fareha | Aidiladha Collection

11:52 PG

Assalamualaikum Hai. 

Bawal Anti Kedut Fareha Edisi July : Aidiladha Collection. Sukacita nak maklumkan Nad sekarang merupakan agent Fareha yang sah hehehe. Selalu sangat tengok iklan dia lalu dekat timeline Facebook sampai terpengaruh, lalu terus Nad daftar jadi agent! Sebab semua corak bawal printed dia serious lawa dan trendy! ๐Ÿ˜ Kalau tengok memang confirm jatuh cinta lah. Apatah lagi corak yang baru ni. Benda belum release pun kita dah rasa nak booking cemana niii.

Bawal ni pulak adalah bawal anti kedut, yes korang tak perlu iron pun. Ironless. Practical sangat lagi-lagi kalau nak bawa pergi travel, tak payah spend time nak iron semua tu. Kalau selalu siap last minute macam Nad ni lagi la sesuai pakai bawal camni ๐Ÿ˜‚ Senang terus sarung je hahah. Namun, walaupun bawal ni anti kedut, ia senang terbentuk di bahagian muka dan mudah digayakan. 

So kat bawah ni Nad nak tunjuk kat korang koleksi corak printed Bawal Anti Kedut Fareha Edisi July : Aidiladha Collection. Kalau kotang berkenan, terus contact Nad dengan kadar yang segera ye! Harga pun berpatutan hanya serendah RM 25 sahaja.

Bawal Anti Kedut Fareha Edisi July : Aidiladha Collection

Tudung Bawal Anti Kedut Fareha


Tudung Bawal Anti Kedut Fareha

Tudung Bawal Anti Kedut Fareha


Tudung Bawal Anti Kedut Fareha

Tudung Bawal Anti Kedut Fareha

Tudung Bawal Anti Kedut Fareha

Tudung Bawal Anti Kedut Fareha

Tudung Bawal Anti Kedut Fareha

Tudung Bawal Anti Kedut Fareha

Tudung Bawal Anti Kedut Fareha

Tudung Bawal Anti Kedut Fareha

Tudung Bawal Anti Kedut Fareha

Tudung Bawal Anti Kedut Fareha

Tudung Bawal Anti Kedut Fareha

Tudung Bawal Anti Kedut Fareha

Tudung Bawal Anti Kedut Fareha

Tudung Bawal Anti Kedut Fareha

Tudung Bawal Anti Kedut Fareha

Tudung Bawal Anti Kedut Fareha

Tudung Bawal Anti Kedut Fareha

Tudung Bawal Anti Kedut Fareha

Tudung Bawal Anti Kedut Fareha

Tudung Bawal Anti Kedut Fareha

Tudung Bawal Anti Kedut Fareha


๐ŸŒธ Harga : RM 25
๐ŸŒธ Material : Korean chiffon
๐ŸŒธ Bidang 45
๐ŸŒธ Ironless
๐ŸŒธ Jahitan kelim
๐ŸŒธ Mudah bentuk
๐ŸŒธ Tidak panas dipakai

Kalau beli dengan Nad juga Nad akan provide freegift untuk setiap pembelian ๐Ÿ˜ Lagi banyak beli, lagi banyak dapat freegift ha gitu. Jangan risau k, Nad takde scam-scam orang.

๐ŸŽ BUY 1 FREE SHEET MASK
๐ŸŽ BUY 2 FREE SHEET MASK + INNER
๐ŸŽ BUY 4 FREE SHEET MASK + INNER + POSTAGE

Boleh order laju-laju ke 011-27167071. Boleh share juga entry ni untuk kawan-kawan lain. Terima kasih. 

You Might Also Like

13 comments

  1. Wahh cantik cantik nye. Kita berkenan yang Izdhar tu.. And Kaleena nampak cantik elegan dan esklusif ๐Ÿ˜Š

    BalasPadam
  2. Wahhhhh cantik cantik design nye. Kita berkenan sangat dengan design Izdihar dan Kaleena. Omggggggggg nampak soft n elegant sangat

    BalasPadam
  3. Memang memudahkan urusanlah pakai bawal Fareha edisi anti-kedut ni. Bukannya malas, at least tak pyh pening kepala dok renyuk sana-sini. Harga pun berpatutan mampu bilik.

    BalasPadam
  4. Yang pasti para wanita akan mencari untuk hari raya yang akan tiba ini. hehe

    BalasPadam
  5. eh cantik2 la.... corak dia lawa.. warna pun not bad... sesuai untuk raya ni.. tp sayang sis jenis pakai hijab bidang besar.. kalau x leh beli gak...

    BalasPadam
  6. Cantik corak2 dia.. Harga pun berpatutan sgt2...
    Yg suka bawal wajib dpt kan ni

    BalasPadam
  7. Bestnya tudung x yah gosok. Design dia semua cantek3 suka tengok. Paling suka design yg last nmpk sweet jer

    BalasPadam
  8. wowww naissss.. sesuai utk kite yg malas nk iron tudung..

    BalasPadam
  9. Cantik-cantik design dia ni haa..

    BalasPadam
  10. Cantik semua coraknya..
    Selalu tudung ynag materialnya chiffon lawa lawa..
    Tapi kita tak biasa dengan material chiffon.
    Tapi suka tengok orang pakai.
    Lawa, cantik terletak je..
    Harga pun mampu milik tu.

    BalasPadam
  11. Super stylish this bawal! I like all the design, can't choose which one I like.

    BalasPadam
  12. Menarik dan menggoda edisi Aidiladha ni.
    Time raya Aidilfitri aritu Mrs. A ada beli yang edisi raya jugak

    BalasPadam