Fakta Mengenai Anak Ketiga

5:18 PTG

Assalamualaikum Hai

Fakta Anak Ketiga. Nahh, Nad kembali lagi dengan fakta-fakta. Dah lama rasanya tak share entry tentang fakta perangai anak ke berapa ni. Dulu rajin lah nak baca benda-benda camni. Sekarang more on sharing tentang personal life je. So harini ada masa lebih sikit sempat lah Nad baca-baca hehe.

Fakta Anak Ketiga

Fakta Anak Ketiga


Image result for fakta anak ketiga

Yang last tu bukan nak kata apa lah. Tapi kebanyakan yang Nad jumpa memang anak ketiga ni perangai dia pelik sikit hahahah. Paling lain dalam adik-beradik. Nad yang bukan anak ketiga pun tak boleh nak nafikan fakta ni hahahah. Betul ke ni anak ketiga? 


You Might Also Like

20 comments

  1. interesting fact... hahah.. somehow true... it's based on what research? ahahhahhahah~

    BalasPadam
  2. Suami akak anak ke3....hmm ada betul ada yang tak...tp banyak yang betul...hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wahh suami kak Marsha anak ketiga eh. Bolehla check kena tak dengan perangai dia.

      Padam
  3. Ermmmm.. Ada sikit betullah fakta ni terutama part perangai pelik tu.. Hahaha sebab tengok perangai anak sendiri plus adik sendiri. Kadang kadang lawak tengok perangai diorang ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Perangai manusia memang ada yang lawak. Tapi biasanya anak ketiga ni memnag pelik sikit, unik orang kata haha.

      Padam
  4. selalunya yang paling pelik ni anak ke5. Tapi fakta anak ke3 sejenis yang sensitif dan degil tu memang tepat sangat haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha ye eh anak kelima? Jarang dengar orang kata anak kelima. Maybe sebab tak ramai orang yang ada anak sampai 5 kot.

      Padam
  5. Hahaha sebijik sama lah perangai anak no 2 dan 3. Bila tengok satu persatu... Anguk pastu gelak sensorang bila teringat perangai adek no 3 tu hahaha dia lah paling aneh haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahhaha terus Fafa mengaku perangai adik dia aneh hahaha.

      Padam
  6. kak nad anak ke berapa? hihi. fiqa anak ketiga dan macam banyak je yg betul. hahahahaha!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahha so betul la ni eh? Kak Nad anak pertama ha Fieyqa :)

      Padam
  7. Rasa ada yang betul tapi tak semua lah tengok pda yg ipar anak no3 hehe.. ena 2 beradik je. Biasa dalam adik beradik orang cakap mesti ada sorang lain sikit kan.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wahh, sikit je adik beradik Ena. Hahaha ambil contoh keluarga ipar eh.

      Padam
  8. Ank no 2 tp buat krja last minute tu x sgt sllu buat awal sikit je ๐Ÿ˜‚

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak no 3 eh kak? Hahahha bagus bagus. Tak elok kalau selalu sangat last minute ni..

      Padam
  9. suami anak no 3..memang ada yang kena dengan personaliti die..hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha seronok akak compare dengan personaliti suami ye..

      Padam