Nuffnang - Edge of Tomorrow Invitation

8:32 PTG


Assalamualaikum Hai.




Yeay berita best! Nad dapat invitation Nuffnang Premier Screening : Edge of Tomorrow. Dulu dulu dulu pernah join pastu dapat pastu takleh pergi sebab malam. Pastu sekarang ni baru rasa nak join balik gamble parents tak bagi pun nak pergi jugak hahaha. Tapi alhamdulillah ayah pun dah faham kot. Anak dia ni kalau nak, memang nak la jawabnya. Erk?




So yeay. Selasa malam dapat tengok dah Edge of Tomorrow. Lagipun dekat je sebab dekat Sunway so senang dekat nak balik apa semua. 




Yes akhirnya dapat jugak pergi. Dah confirm dah ;) Hihi





Cerita ni lah yang bakal ditengok esok hihihi.
Selamat berjumpa Tom Cruise.
Selamat berjumpa kak Nurie hmm kak Nurie kenal Nad lagi entah tak T.T

Thank you Nuffnang for the opportunity! 


You Might Also Like

32 ulasan

  1. wah, bestnya! Nanti boleh share cerita dia best ke tak. ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe dah share dah Madihah. Memang best and mencabar minda betul cerita tu ;)

      Padam
  2. Balasan
    1. Hahaha retis lah sgt. Kak Sally lagi retis haa

      Padam
  3. bestnya nad. teringin nak join , tapi rumah jauh.. so harapan je laa..
    btw , klik bold sini

    BalasPadam
    Balasan
    1. Susah jugak kalau rumah jauh ni kann. Tapi Zati pernah je join kann. Hehe terima kasih Zati :)

      Padam
  4. untung badan dpt tiket dr nuffnang....macam best je cerita tuh...

    BalasPadam
  5. untung lar nad... seghonok lar kan.. heheee

    BalasPadam
  6. untungnya kak nad. hehe tahniah

    BalasPadam
  7. bestnya..wei camne nak dapat tiket wayang dari nuffnang ni?haha..

    BalasPadam
  8. nak kenal kak nurie senang jer...take a selfie dari atas and tengok belakang..mesti dia kat blakang tgh pose...hehehe

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahhahahahha jahat Lan hahaha. Kak Nurie baca japgi. Senang je jumpa. Time tgh queue jumpa dahh hehe

      Padam
  9. jelesnya dengan orang tu,hehe..nak ikut tengok movie jugak XD XD

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alaa jangan jealous Nini haha mana tau next time Nini dapat jugak ke? Haa

      Padam
  10. Balasan
    1. Seronok seronok! Hehe alaa Fiqa jangan uat muka camtuuu pwease

      Padam
  11. salam

    dapat tiket free ker
    camner yek leh dapat :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wasalam. Ha ah ticket free ni hehe Nad join contest Nuffnang tu

      Padam
  12. Waa... rezeki tu! jemput singgah ke blog SM kalau sudi :) salam kenal! :D

    http://santanmanis.blogspot.com/2014/05/perghh-terbaik-karipap-telur-ah-wani.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah SM hehe :) Nad dah singgah salam kenal SM :D

      Padam
  13. Ticket free siapa taknak kan? pernah tengok dia punya iklan waktu tengok godzilla haritu.. nampak mcm best je

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe tau takpe. Dah lama thriller dia ada kat cinema memang best punnn

      Padam