Jom Download Cashzine! Baca Article Pun Dapat Duit

11:59 PG

Assalamualaikum Hai.

Image result for cashzine

Cashzine - Applikasi di mana membaca articles pun boleh dapat coins yang kemudiannya ditukar kepada duit. Nad mula-mula tahu applikasi ni pun di Twitter. Cuba juga lah install. Sebab selalu memang rajin je baca-baca tips lah apa semua dekat blog. Thread dekat Twitter pun rajin baca jugak hahah. So saja lah install kan. Kali ni kita baca articles sambil dapat duit.

Konsep Cashzine

Dekat Cashzine ada macam-macam jenis articles. Dari issue-issue semasa, tempat makan viral, tips-tips kesihatan, kecantikan, percintaan semua ada. Pokoknya, memang articles dia ni sesuai untuk semua golongan sama ada muda atau tua sebab terdapat pelbagai jenis/genre articles. Kalau korang malas sangat nak membaca pun, baca sekali lalu je in shaa Allah boleh dapat 5 coins. Kalau rajin baca habis full article boleh dapat 20-30 coins.


Apa yang Anda Perlu Lakukan Untuk Dapat Duit?

1) Register di Cashzine
2) Baca articles 
3) Redeem coins
4) Tunggu duit masuk ke dalam account bank anda!


Berapakah Jumlah Wang yang Boleh Ditebus?

1,000 coins = RM 1
30,000 coins = RM 30
50,000 coins = RM 50
100,000 coins = RM 100
500,000 coins = RM 500

Untuk cashout RM 1, proses hanya mengambil masa 1 hari sahaja. Atas dari RM 1, proses pembayaran dalam masa 3 hari. Korang juga tak boleh cashout waktu hujung minggu dan cuti umum, memang takde orang nak proses waktu tu. Dan, sehari hanya boleh cashout sekali sahaja.



Bagaimana Hendak Mendaftar?

1) Download aplikasi "Cashzine" di Google Play / Appstore

2) Register di Cashzine


Aplikasi Cashzine
Click "Create an account"

3) Pergi ke "Enter Invitation Code" dan masukkan code : 1415187 . Kenapa kena masukkan? Sebab korang akan dapat 800 coins secara PERCUMA


Aplikasi Cashzine

Click tab "Me", then click "Get 800 coins now!"



Aplikasi Cashzine

Lepastu dekat sini masukkan code : 1415187


3) Pilih article menarik yang hendak dibaca


Aplikasi Cashzine

Click tab "Offers" dan pilih je article yang korang nak baca



Aplikasi Cashzine

Sepanjang korang scroll down, dekat sebelah kiri bawah tu nampak coins yang akan masuk



4) Cara untuk menebus coins menjadi duit


Aplikasi Cashzine

Click tab "Reward", then click "My Redeem" kat atas tu


Aplikasi Cashzine

Isikan details no phone


Aplikasi Cashzine

Isikan details no bank 

Aplikasi Cashzine
Status payment in process. Silap Nad sebab request cashout waktu hari Jumaat. So terpaksa tunggu Isnin baru duit masuk sebab Sabtu Ahad off. 


Aplikasi Cashzine
Hari Isnin terus status bertukar ke payment completed hehe


Aplikasi Cashzine

Dah cashout RM1 hehe


So Nad pun dah try convert 1,000 coins tu menjadi RM 1. Ni bukti duit tu betul-betul masuk account bank Nad ya. Aplikasi Cashzine ni memang legit guys. Rugi tak cuba sementara App tengah hot ni. Ada sorang nama si CAT BOSS ni, senang-senang je dia dapat RM 10k dengan Cashzine ni, memang power!

Daftar cepat-cepat jangan lambat-lambat. Cashzine!

You Might Also Like

39 comments

  1. wahh senangnya nak dpt duit..bc artikel pun dpt duit..kalau mcm ni..laju2 nak registerlah

    BalasPadam
    Balasan
    1. guna code ni nnti dpt 800 coins free.
      http://jslinsong.com/?1329793

      Padam
    2. Cepat cepat register kak El! Memang senang pun, cuma kena rajin membaca lah hehe.

      Padam
  2. is this for real and valid ?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yes Ray, its real and valid. I already transferred some money into my bank account.

      Padam
  3. wah macam-macam aplikasi sekarang ni ek muncul, tapi yang mendatangkan keuntungan haruslah kena download kan. nampak cam mudah jugak nak gunakkannyer. nanti ada free-free boleh lah download dan cuba lah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Meh cuba kak Lily. Tula, kalau diikutkan sekarang memang macam-macam apps dah muncul. Antara rajin dengan tak rajin jela nak buat kan.

      Padam
  4. perasan jugak apps ni ramai yg tengah guna dkt twitter. semuanya gigih promosi artikel2. untunglah untuk mereka yang ada banyak pengikut sebab bolehlah kutip duit dgn lebih byk. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha betul betul. Trending betul kat Twitter. Nad pun start tahu tentang app ni dari Twitter. Betul, kalau yang famous tu mudah sangat nak buat keuntungan. Kita ni slow je income nak naik.

      Padam
  5. macam menarik jer ni... ok nak trylah..thanks for sharing

    BalasPadam
    Balasan
    1. You're welcome kak Farah :) Memang menarik ni..

      Padam
  6. Wah now memang banyak cara boleh buat duit asalkan kita rajin and sanggup. Later sis check it out ya.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu Kelly. Asalkan sanggup and rajin memang boleh buat duit.

      Padam
  7. Wow bestnya app ni! App yg bagus sebab nak galakkan lagi kita membaca. Zaman sekarang kan tak ramai dah yg suka membaca. So dengan app ni hopefully lebih ramai jadi suka membaca. Mungkin niat asal nak collect coins but who knows lama2 bertukar jadi habit kan :) Thanks share this!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kannn! Dah alang-alang selalu rajin sangat scroll phone tu, apa salahnya kalau nak scroll sambil baca article. Dapat tambah ilmu sekali. You're welcome Ernie! :)

      Padam
  8. Wah menarik ini. kira macam baca2 ja dan dapat duit raya kan. Terima kasih sharing info ini. btw, selamat hari raya

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahah duit raya pun boleh la Naim. Waktu tak raya pun boleh dapat duit juga hehe. Selamat Hari Raya!

      Padam
  9. Baru je install. Sempatlah dapat 15coins. Dapat 10K macammana di abaca. Gilelah! Nampak nya app ni legit, tapi nak kumpul sampai RM1000 bape lama agaknya. haha. Mcm MLM pula ye ada downline.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahhaha. Takpe slow slow, dapat 15 coins pun is a good start dah tu Bella. Tak perlu kejar sangat pun, baca santai-santai jee.

      Padam
  10. Dah jlin juga. Memang seronok. Baca artikel je dapat coins. Kumpul banyak banyak boleh tebus duit masuk dalam akaun terua. Best kan

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yes yes, kena kumpul then nanti rasa lah keseronokan time nak transfer balik duit tu hehe. Nad pun masih mengumpul lagi ni..

      Padam
  11. Wah baca artikel je dah boleh dapat duit. Senang nya nad. Lagi banyak baca lagi banyak point boleh kumpul. Nak redeem pun bebila masa boleh. Syok tu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Senang kak Ana, tapi take time hehe. Slow-slow baca article boleh la kumpul. Kalau terlalu fikir pasal coins tu baca pun boleh jadi stress tau.

      Padam
  12. ehh mudahnya nak dapat duit dengan baca article je? Nak download sekarang juga boleh buat side income disamping memang suka baca article dan tempat makan

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haa download cepat Zul! Yes tempat makan memang selalu diorang update serata Malaysia. Sampai kita yang tak larat nak pergi hahah.

      Padam
  13. kita dah guna dahhhh.. baru nak dpt 1000point.. eh klu singgit pun boleh tebus eh??

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nice Jue. Haah RM1 pun boleh tebus. Try lah Jue.

      Padam
  14. serius lah nad? mcm best jee apps ni haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha serious lah Jaja. Memang best pun. Nad dah try transfer dah, memang legit.

      Padam
  15. seriouslah dia boleh dapat sampai RM10k?! Besar amaun tu! Dari macam malas nak baca jadi tergedik nak download cashzine ni. Nak try jugak lah mana tahu dapat duit raya masyuk bulan ni hihi

    BalasPadam
  16. Wahhhh baca dapat duit. senangnya. Akak pun nak buat lah. Dapat rm 500 tanpa sedar. syokkk uiii

    BalasPadam
  17. kebetulan ada terbaca pasal perkongsian apps cashzine ni kat fb , tapi saya tak rajin so pada yang rajin silalah join sama sebab ramai jugak yang dah dapat hasil ...mana tahu jadi jutawan senyap nanti...

    BalasPadam
  18. Ada dengar pasal apps ni. Tapi x sempat diwnload lagi. Boleh juga sambil membaca dapt duit hehehe. Duit jajan katanya. Terutama bg mereka yg banyak masa di rumah

    BalasPadam
  19. Dah download. Cuma jena rajin baca artikel kan.. Setiap kali abis baca artikel dapat 5 coins

    BalasPadam
  20. dah download dah..hahahaa..dah dapt coins pun..tengah kumpul..wah powerla dia boleh dapat 10 k..kita terkulat-kulat nak dapat rm50..hahaa

    BalasPadam
  21. first time heard of this.... looks great and hopefully can earn like that.. hehehe.. nice nice nice

    BalasPadam
  22. okay i tried it too. let see how it goes. hehe

    BalasPadam
  23. wow menarik ni...bab² duit masyuk ni laju jer hihi

    BalasPadam