Jonlivia Hotpants Untuk Kegunaan Seharian

10:22 PTG

Assalamualaikum Hai.

Jonlivia Hotpants Malaysia

Jonlivia Hotpants. Trust me or no? Nad tak pernah pakai any hotpants sepanjang hidup. So actually, this is my very first time trying a hotpants on myself. On daily basis, Nad biasanya just pakai jegging untuk ke kelas atau bila keluar ke mana-mana. Sangat jarang and susah untuk Nad try any other pants sebab tak biasa. But this hotpants, memang best and selesa! Sangat flexible untuk bergerak. Nad bagi 5 per 5 stars for the flexibility!

Untuk pengetahuan, hotpants from Jonlivia ada 4 layers. So memang berkualiti dan bagus untuk anyone yang berkobar-kobar nak burn fats :p Untuk bahagian punggung, ia adalah double layer. So tak perlu risau kalau korang tengah berlari, melompat or yoga bahawa hotpants akan terkoyak. It's a BIG NO-NO.


Jonlivia Hotpants Malaysia

Double waist level. Can be pull to tummy level.

Jonlivia Hotpants Malaysia

Back pocket.

At first, Nad nak pakai hotpants ni untuk pergi jogging around taman or tasik je. Cause guys, this hotpants memang perfectly perfect untuk exercise/workout. But then, someone bagi idea and ajak pergi Bukit Bendera. Okay, like why not kan? So kitorang pergi not by hiking pun tapi more like santai-santai and berjalan.

Jonlivia Hotpants Malaysia

And guess what? It was all okay. Macam Nad mention tadi, seluar ni flexible so senang Nad nak bergerak, berjalan, panjat tangga and all. Material dia 100% genuine neoprene and dia fit macam jegging juga. So bagi Nad, Nad selesa pakai dari pagi sampai Maghrib! And jangan lupa, since it's a hotpants, agak panas juga waktu kita pakai seluar ni.


Jonlivia Hotpants MalaysiaJonlivia Hotpants Malaysia

Jonlivia Hotpants

Instagram : @jonlivia
Facebook : Jonlivia
Website : https://www.jonlivia.com

P/s : Am thinking to bring this piece for island hopping. Let's see how it goes.

You Might Also Like

24 ulasan

  1. Lenne pernah try hotpants lebih kurang macam ni jugak nad! Nama dia sauna pants. So effective kalau pakai hari2 :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sauna pants? Fikir time Nad dengar ni Lenne hehe. Effective sebab material dia kann.

      Padam
  2. Kalau guna untuk buat pergi hiking or jogging mesti best and selesa tuh.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang betul Luqman, sesuai sangat. Untuk beriadah pun selesa dah.

      Padam
  3. Eh seronoknya boleh pergi santai-santai je dekat bukit bendera ni. jeles nau tgk. rumah nad dekat dgn situ ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha santai kan? Eh takdelah Nadhie, Nad dulu study dekat UiTM Permatang Pauh. Tu yang boleh jejak Bukit Bendera hahah.

      Padam
  4. Jelesnya tengok kaki nad yang kecik itu 😂😂

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha takdelah kecik sangat pun Siqah. Biasa-biasa je tuu.

      Padam
  5. Boys find love "in pants" and girls find in pockets.

    BalasPadam
  6. nampak selesa.memang nak cari hotpants untuk workout bg efektif sikit

    BalasPadam
    Balasan
    1. Rasa semangat sikit kan bila guna barangan yang memang specific untuk tujuan dia. Lagi excited nak workout lepasni Syira.

      Padam
  7. matjo lagi suka seluar yang longgar kalau beriadah, yang fit camni belum terbuka hati lagi nak cuba, :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha kalau untuk lelaki better pakai yang longgar lah Matjo. Tak semua lelaki sesuai pakia jenis fit punya.

      Padam
  8. Kalau nak main bowling pun selesa jugak nih!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bowling ehh? Selesaaa! Senang sikit nak melangkah bagi hayunnn bola bowling tu hahah.

      Padam
  9. Fuyooooooo memang menawan laaaa siap boleh pakai jalan2 tu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jalan-jalan santai di Bukit Bendera Maizan hehehe.

      Padam
  10. menarik. boleh belikan utk wife nanti :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Baguslah Acul ni. Nanti belikan untuk wife ehh.

      Padam
  11. Rasa nak beli juga la untuk hiking

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yes sesuai untuk hiking Mala! Heheh, mesti lagi bersemangat lepasni.

      Padam